Efter ferien

 Startside
Op

 


Sejladsdato:              8. august    15. august    22. august    29. august    5. september    12. september 


Husk: Der er skippermøde i klubhuset før hver sejlads kl. 18.15

I september er der skippermøde kl. 17.45 med start kl. 18.30!!

 

Onsdag den 8. august:

Der blev sejlet bane 2 på 7,6 sm. - Der var rigtig god vind ved start: 8 - 9.5 m/s. Vinden lagde sig dog lidt efterhånden.

Det var en rigtig god start på efterårssæsonen med god deltagelse, selvom der stadig er nogle på ferie.
Flemming Nielsen fik aftens bæger, som gik til dårligste start.

Så kom der en ny gammel kapsejler på banen! Fritz Nielsen med sin nyerhvervede folkebåd "Feodora". Feodora hed tidligere ”Agpa” og var ejet af Sydlangelands Maritime efterskole og den har deltaget sammen med søsterbåden "Rødtop" i både vore aftenkapsejladser og vore hovedkapsejladser. Især Rødtop markerede sig med flere topplaceringer. Jeg tror, vi kan forvente, at Agpa nu vil gøre det samme med Fritz ved roret. Agpa er blevet placeret i 2. løb.

Gå til tops!

 

Onsdag den 15. august:

Allerede ved start var vinden svag, så der blev 3,4 sm bane: bagbord om Dolfus og retur.

Michael Jensen fik sit 3. bæger for sidst over startlinjen!


Gå til tops!

 

 

Onsdag den 22. august:

Der var 3 deltagende både, og 2 fuldførte, idet Fenix'en fik skade i riggen og udgik. vinden var ved start 9-11 m/sek, men der var utvivlsomt en del mere i pustene!
 
Aftenens bæger gik til Flemming Nielsen, det blev han 3. Stort TIL LYKKE.
 

 

Gå til tops!

Onsdag den 29. august:

Vinden var ved starten ca. 4 m/sek og aftagende fra sydlig retning. Syv både deltog. Aftenens bægervinder blev Fritz for "4. båd i mål"

 

Gå til tops!

Onsdag den 5. september:

Sæsonens sidste kapsejlads fik et fint forløb. Vejret var i top: 10-13 m/sek fra stik vest. Feltets 7 både fik en fin start, så et samlet felt strøg ned af banen mens læ både pressede de luv så tæt, at det fra land så ud som om man ved flere lejligheder kunne spadsere fra båd til båd! Lidoen førte an med Fenix'en på 2. pladsen. Nordshippen havde besvær med at få tilstrækkelig højde og fart til at komme forbi på luv side, så kort efter badeanstalten måtte den falde bag om de førende 3 både. Herfra tog den først folkebåden og fik derefter trimmet sejlene til max. højde så en hård kamp om at komme forbi Fenix'en på luv side kunne begynde. Fenix'en dækkede længe flot af, men kort før Kragholm måtte den give op. Nordshippen kom forbi og kom samtidig forbi Lidoen, der var faldet en del af, vel for at få mere fart i båden.
På vej mod målstregen førte Nordshippen tæt fulgt af Fenix'en. Scampi'en blev nr. 3 i mål, selv om Bianca 28 nåede tæt på, derefter kom Folkebåden, Lido'en og til sidst L23.
Aftenens bæger gik til "Dårligste start". Den fik Claus Grøftehauge.

Onsdag den 12. september afvikles sæsonens sidste aftenkapsejlads. Vinderen i 1. løb er fundet, men i 2. løb er spændingen intakt: Kun 1 point skiller nu Bianca Lido og Fenix på 1. og 2.pladsen!

Gå til tops!

Onsdag den 12. september: 

 

Gå til tops!