Sange

Rudkøbingsejler
Bølger på havet
Store og små skibe

Her til venstre er tre af Jørn Ole Jensens sange fra Rudkøbing Sejlklubs sangbog.

Sangenes forfatter bor på Bellevue i Rudkøbing, sejler Nordship 35 og har skrevet en del sange til Rudkøbing Sejlklub. Aktuelt er han også redaktør af klubbladet "Rudskallen" og webmaster på hjemmesiden.

Sangene  stammer fra Rudkøbing Sejlklubs sangbog udgivet i anledning af klubbens 50 års jubilæum i 1976. De er forfattet og komponeret i 1973-1974. Han var da 30 år gammel, og øl og saltvand fyldte en del i tilværelsen i, hvilket sangene også bærer præg af.

Sangene er bl a. optaget i bogværket "Langeland Synger", bind 1, udgivet af Ella Theodorsen og Jens Korterman Jauch, Rudkøbing, i 1990.

Jørn Ole Jensens sange bruges hyppigt til fx. selskabelige sammenkomster, efter tursejlads og til fester i Rudkøbing Sejlklub.

[Til tops]   [Forstavn]